At Your School (scenario en regie Dick van den Heuvel) is een gijzelingsdrama dat zich afspeelt op school: de controversiële lesmethode van een docent leidt tot een reeks dramatische gebeurtenissen, waarna leerlingen het recht in eigen hand nemen. En wat maakt deze film nou precies zo’n bijzonder schoolproject? In At Your School spelen niet alleen professionele acteurs als Genio de Groot (uit o.a. Het Zakmes) en Sergio Hasselbaink (uit o.a. Sonny Boy). Ook leerlingen krijgen de kans om in de film mee te spelen!

Tijdens workshops voor en achter de camera maken leerlingen zelf opnames, animaties of spelen een belangrijke rol op film. Wat zijn de basisprincipes en fijne kneepjes van het filmmaken? Hoe maak je een animatie? En waar moet je als acteur op letten bij camera-acteren?

De fragmenten die met en door de leerlingen worden opgenomen, monteren we later in de bestaande film. Samen vormt het een geheel; leerlingen staan naast bekende acteurs en spelen de sterren van de hemel. De film wordt, indien gewenst, vertoond in Bioscoop het Ketelhuis en er is een prijs voor de beste bijdrage. Dit project kan overigens ook worden uitgevoerd voor docenten.

Lengte: workshops 100 minuten, filmvertoning 40 minuten

Kosten: we maken een offerte op maat, afhankelijk van het aantal deelnemende leerlingen. Lesmateriaal ter voorbereiding en ter nabespreking is kosteloos.

Voor meer informatie neem je contact op via onderstaand contactformulier of bel je even met 020-5818150!

Contactformulier

*Verplicht veld